Wat te doen bij overlijden?

Overlijdt iemand thuis, neem dan eerst contact op met huisarts of huisartsenpost. Bij overlijden in een ziekenhuis of verzorgingshuis wordt de dienstdoende arts door de verpleging erbij geroepen.

We komen zo spoedig mogelijk, om te helpen met alle keuzes die nu gemaakt moeten worden. Als je de overledene zelf wilt verzorgen staan we je daarin bij. Besef, dat dit de laatste keer is, dat je je dierbare uitgebreid aan zult raken. Dit laatste lichamelijke contact is in onze opinie heel belangrijk en daarom stimuleren wij hulp van de familie bij de laatste verzorging. Als dit op dit ogenblik niet zo voelt, dan verzorgen wij je dierbare. Natuurlijk mag je daarbij aanwezig zijn.

Deze laatste ogenblikken komen nooit meer terug. De laatste keer wassen, insmeren met een olie of crème en verzorgen is vaak een emotioneel moment. Je mag het helemaal zelf doen; je mag het met ons doen, of het ook aan ons overlaten. Wij vinden het fijn de verzorging samen te doen; maar jij kiest. Je blijft zelf de regie houden. We helpen je graag bij het maken van deze belangrijke keuzes!

Bekijk hieronder welke Charon vestiging bij u in de buurt is.

 

Informatiecentrum

Charon Uitvaartbegeleiding
Slotweg 2, 1934 CN
Egmond aan den Hoef (gemeente Bergen NH)

Informatie centrum: 072 – 5070477
E-mail: info@charonuitvaartbegeleiding.nl

    Bij overlijden zijn we dag en nacht bereikbaar op 06 21 51 61 30.

    Pin It on Pinterest