blank

Twee jaar geleden is onze kleindochter Liv geboren

[vc_row][vc_column width=”5/6″ offset=”vc_col-sm-offset-1″][vc_column_text]Twee jaar geleden is onze kleindochter Liv geboren. Samen met onze drie oudere kleinzonen Tom, Daan en Damien maakte zij mij tot de gelukkigste oma van de wereld. Als ik aan deze kinderen denk, bekruipt mij zo een intens gevoel, dat ik bijna uit elkaar spat van geluk. Dit intense gevoel wens je toch iedereen toe? Gelijkertijd weet ik uit ervaring dat dit geluk niet ieder stel, elke opa en oma gegund is …. Lees het hele[/vc_column_text][vc_btn title=”Lees hier de hele column” color=”danger” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.charonuitvaartbegeleiding.nl%2Ftwee-jaar-geleden-is-onze-kleindochter-liv-geboren%2F|title:Column%20Januari|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Geplaatst op: 20 januari 2018

Pin It on Pinterest