blank

On top of the world

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

Column Arne "on top of the world"April 2013 ontmoette ik Arne voor de eerste keer bij het overlijden van zijn vrouw Elsje.

Arne had jarenlang voor Elsje gezorgd en nu, na haar overlijden mocht ik hem helpen bij de laatste verzorging van Elsje. Samen legden wij Elsje in de prachtige mand die Arne had gekozen en samen brachten wij Elsje na een korte ceremonie met mooie woorden van Arne in mijn auto naar het crematorium. De week erna deed Arne, wat andere mensen vóór of net na het sterven doen: een prachtige kaart maken voor zijn grote liefde. Mooie teksten, prachtige foto’s, alles werd heel precies onderzocht en pas dan vastgelegd. In de week na het overlijden van Elsje heb ik Arne leren kennen als integere, warme betrokken mensen-mens. Onze gesprekken waren emotioneel, diep en altijd heel warm en respectvol. Niet gehinderd door tijdsdruk ontstond een bijzondere relatie. Soms gaan begeleidingen verder, dan voel je je verbonden met iemand. Zo was het ook bij Arne.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Lees hier de hele column ” style=”flat” color=”danger” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.charonuitvaartbegeleiding.nl%2Fon-top-of-the-world%2F|title:Column%3A%20On%20top%20of%20the%20world|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Geplaatst op: 22 december 2017

Pin It on Pinterest