Opstellingen Geestmerloo

Inspiratie expositie in Geestmerloo

Charon uitvaartbegeleiding inspireert

Natuurlijk willen wij allemaal niet nadenken over ons afscheid, toch is het goed om al bij leven erover te praten. Na een – plotseling – overlijden moet alles snel geregeld worden en soms is er geen tijd om over het laatste huisje – de kist of het laatste bedje – de baar na te denken.

Om mensen op een laagdrempelige manier te stimuleren om over hun afscheid te praten, heeft Gijsje Teunissen van Charon Uitvaartbegeleiding in samenwerking met José Glas, Rouwdoeken, een wisselende expositie van opbaringen neergezet in de grote ruimte op Natuurbegraafplaats Geestmerloo, Koedijk.

Kom wandelen over het terrein van Geestmerloo en laat je inspireren door de mooie handgemaakte kisten, de rieten baren en prachtige rouwdoeken. Elke opstelling heeft zijn eigen ritueel of symbool en sfeer. Als ritueelbegeleider weet Gijsje en haar team hoe je mooi en warm een afscheid vorm kan geven. Uiteraard kunt u voor uw wandeling over de natuurbegraafplaats ook een afspraak maken met Geestmerloo en/of de dames van Charon om uw uitgebreid te laten informeren ter plaatse. Wij kunnen u vertellen over alle mogelijkheden die er zijn bij een afscheid, wat wel en wat niet mag bij een begrafenis of een crematie. Na een bezoek aan onze expositie zult u waarschijnlijk verbaasd zijn over alles wat – ook in deze moeilijke Corona tijden – nog wel mag en kan.

Wees welkom om bij een kopje koffie/thee vrijblijvend over uw wensen, gedachten en misschien dromen rondom uw laatste reis te komen praten.

Charon uitvaartbegeleiding: 072-5070477
www.charonuitvaartbegeleiding.nl
Natuurbegraafplaats Geestmerloo dagelijks geopend: 09.00 – 17.00 uur.

 

 

Opstellingen Geestmerloo

Opstellingen Geestmerloo

Geplaatst op: 16 februari 2021

Pin It on Pinterest