Bij leven praten over de dood

Nadenken over de dood en het afscheid kan eng zijn. Maar erover praten helpt. We maken graag een afspraak om alvast samen uit te zoeken wat belangrijk voor je is. Ook als de dood nog niet dichtbij is. Wat past bij je? Waar hou je van? Maar ook als er een geliefde binnenkort afscheid gaat nemen van het leven is het fijn om vast erover te praten. Samen kunnen wij beetje bij beetje de laatste reis invulling geven. Of deze nu dichtbij is of nog ver lijkt..

Als het dan zover is; weet je wie je kunt bellen. In deze emotionele periode  is fijn om iemand waar je al mee hebt kennisgemaakt en die je vertrouwt binnen te laten. Dat geeft rust.

[doorklikken naar]

  • Ja ik wil graag praten over de dood. Bel mij voor een afspraak (hier naar vestigingen)
  • Stuur mij meer informatie (hier contact formulier met opties / folder / boek / vrij tekstveld)
  • Download hier het gratis laatste wensenboekje (hier link naar mooie digitale versie van laatste wensen boekje download)

 Meer informatie:

 

Voor meer inspiratie over de vele mogelijkheden kunt u ook eens op de volgende sites kijken. Deze lijst is onuitputtelijk, maar we noemen een paar bedrijven waar wij goede ervaringen mee hebben en de moeite waard zijn om eens op te kijken..

1001 lichtjes

Dinkgreve advies – erfrecht, testament en financiële afwikkelingen

 

  • We hebben inmiddels jaren ervaring bij Stervens- en afscheidsbegeleiding. De volgende partners zijn bekend met de dames van Charon en onze werkwijze..  (hier moeten we nog iets over schrijven of verwijzen naar partner (Marion /

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest