Direct na overlijden

Wat moet je doen? Waar moet je aan denken? Waar moet je rekening mee houden? Wat mag en mag niet?  Veel vragen in een vaak verdrietige en verwarrende periode. Je kunt ook ‘s nachts bellen. We zijn er voor je. Helpen je in alle rust met alle dingen die er dan op je af komen.

Bel de arts om de natuurlijke dood vast te stellen.

Overlijdt iemand thuis, dan neem je contact op met de huisarts. Bij overlijden in een ziekenhuis of verzorgingshuis komt de dienstdoende arts langs.

Bel Charon

Je kunt Charon altijd bellen. wij zijn dag en nacht bereikbaar. We bespreken dan welk moment we kunnen komen. Dat kan vrijwel direct. Wij helpen je ook graag om de periode direct na overlijden al op eigen wijze in te vullen. Geen zorgen wij helpen je met het maken van de eerste belangrijke keuzes, zoals je geliefde zelf – of met ons – te verzorgen  en mooi te maken. Besef, dat dit de laatste keer is, dat je je dierbare aan zult raken. Wij weten hoe belangrijk dit laatste lichamelijke contact is en stimuleren de hulp bij de laatste verzorging door familie. Weet, dat niets moet, en alles kan. Wij zijn er voor je en zullen je hierin bijstaan.

Pin It on Pinterest